0
Superonline'ın kaliteli ADSL kampanyasından bahsetmek istiyoruz. Bütün adsl kampanyalarını değerlendireceğimiz yazı dizimize başlıyoruz. Aynı özellikteki adsl kampanyalarını karşılaştıracağız. Karşılaştırdığımız adsl kampanyalarının fiyat tarifeleri için “İnternet Tarifeleri Karşılaştırması” yazımıza bir göz atabilirsiniz. Kampanyalar, şirket tarafından belirtilen süre içerisinde geçerlidir. Bunu dikkate almalısınız; fakat kampanyalar muhtemelen uzatılır ya da daha iyi bir kampya ile yenilenir. Bu nedenle yazdığımız bu yazılar genel manada geçerliliğini koruyacak ve size genel bir fikir verecektir. Kampanya başvuru sayfası

Superonline Adsl kampanya fırsatları

Herkes yararlanabilir

Kampanyanın en önemli fırsatlarından biri, herkesin katılabiliyor olması. Yani isterseniz internetinizi taşıyın, isterseniz yeni bir abonelik alın, isterseniz hali hazırda Superonline müşterisi olun. Bu kampanyadan istediğiniz gibi faydalanabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey 24 ay taahhüt vermek.

Aktivasyon ücreti

Superonline ADSL Kampanyası'na katılanlardan herhangi bir aktivasyon ücreti alınmamaktadır. Aktivasyon için belirlenen fiyat normalde 29 liradır ve faturanıza yansıtılır. Kampanya dahilinde herhangi bir aktivasyon ücreti alınmamaktadır. Bir çok şirkette bu ücretin talep edildiğini göreceksiniz. Bu Superonline ADSL Kampanyası'nın önemli bir avantajıdır.

Hızlı kurulum

Superonline aboneliğinde eğer modeminizi Superonline'dan alırsanız, ki bu kampanyada ücretsiz veriliyor, herşey hazır önünüze geliyor. Tek yapmanız gereken aktif olan hattınıza modemi bağlamak. İnterneti kullanmaya başlayabilirsiniz. Modemin kurulumu herşeyiyle hazır bir şekilde size sunuluyor.

Hız ile ilgili bilgiler

Bu kampanyaya dahil bir çok hız ve limit seçeneği mevcut. İsterseniz Superonline sayfasından detayları inceleyebilirsiniz. Fakat biz burda genel bilgi vermek ve diğer şirektlerin kampanyalarıyla karşılaştırmak adına 8Mbps'ye kadar olan seçeneği değerlendireceğiz. Hız ile ilgili bilgi verecek olursak, bütün şirketlerde 8 Mbps'ye kadar olan seçeneekte hiç bir zaman 8Mbps hız garanti edilmemektedir. Bu sizin altyapınıza bağlı bir durumdur; ama genelde 6Mbps sabit hız alabilirsiniz. Superonline ADSL Kampanyası dahilinde 8Mbps internette iki adet AKN uygulanmaktadır. 50Gb ve 100Gb AKN sınırı olan kampanyalara farklı fiyatlar uygulanmaktadır.

Superonline ADSL Kampanyası fiyatları

Kampanya dahilinde Superonline'ın 50Gb AKN uygulanan paketi için 49 lira, 100Gb AKN uygulanan paketine 64 lira ücret talep etmektedir.
Diğer şirketlerle karşılaştırma

Şirket Kampanya Adı Taahhüt AKN Limit Fiyat Bağlantı
Superonline ADSL Kampanyası 24 Ay 50Gb Yok 49TL Tıkla
TTNET Net Limitsiz 24 Ay 50Gb Yok 44TL Tıkla
TurkNet* Adsl 12 Ay 50GB Yok 60TL Tıkla
UyduNet** Her Eve Uydu Net 12 Ay 50Gb Yok 32TL Tıkla
Dsmart*** 1+1=1 24 Ay 50Gb Yok 49TL Tıkla

* Tek seferlik modem ücreti alınmaktadır; Kablolu 36 TL, Kablosuz 60TL... Ayrıca size bir sabit numara tahsis edilmekte ve bu numara ile ayda 3000” bedava konuşma verilmektedir.
** Modem ücreti talep etmektedir, 60TL... Kablolu TV kampanya dahilindedir. Detayları kampanya sayfasından alabilirsiniz.
*** Tarife Dsmart Blu'nun sinema paketini kapsıyor. İnternet ve Dsmart bir arada.

adsl kampanya karşılaştırma listesi

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top