0
Sosyal medyanın son bir kaç senedir hayatımızdaki yeri oldukça genişledi. Son zamanların popüler video paylaşım ağı olan Vine ise gerçekten her geçen gün popülerliğini arttırırken büyümeyi sürdürdü. Garanti'nin Vine kampanyası ise duyurmaya değer bir kampanya olarak karşımıza çıktı ve bizi şaşırttı.

Vine'ın popülerliği

Şirketlerin sosyal medyadaki portallarını geliştirmek ve tanıtmak için çeşitli kampanyalar yaptığını biliyoruz. Bazıları çekiliş yapıyor, bazıları hediye dağıtıyor, bazıları klasik reklam verme yöntemini kullanıyor; ama Garanti'nin ki hem ilginç hem de mantıklı geldi bana.

Garantiden düşük faizli Vine kredisi

Garanti Bankası, Vine'da yayınladığı bir videodaki kodu kullanan insanlara düşük faizli kredi veriyor. Zaten kredi almak isteyen kişi neden kullanmasın. Elbette Garanti'de Vine üzerinden inanılmaz bir reklam yapıyor. Hem daha önce denenmemiş bir yöntem olması bakımından hem de gelecekteki Vine videolarının popülerliğini “garantiye” almak açısından önemli bir adım olduğunu vurguluyor ve Garanti Bankası'nı kutluyorum.

Ücretsiz reklam

Garanti Bankası bundan sonra vine.co/garanti sayfasını geliştirmiş olacak ve Vine üzerinden ücretsiz reklam yayınlayacak. Vine'ın sık sık ziyaret edilen bir sosyalmedya ağı olduğunu düşünecek olursak harika bir reklam yöntemi olduğunun altını çizmek gerekiyor.

vine üzerinden garantiden düşük faizli kredi

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top