0
2014’ün merakla beklenen oyunlarından bir tanesi olan Sniper Elite 3’ün videoları sıklaşmaya başladı. Daha önce sizlerle oyunun 2014’te geleceğini konuşmuştuk. Oyunun çıkış tarihi yaklaştıkça gelen videolar ve oyun hakkında yeni haberler de artıyor. Detaylar haberimizde. 

Oyunun yapımcıları tarafından yapılan açıklamalar oyunun öncekilere göre muhteşem olacağını gösteriyor. Oyunda daha çok silahı ateşlediğimizde merminin yavaşlatılmış bir şekilde hedefe gitmesi hoşumuza gidiyordu. Yapımcılar anlaşılan bunu daha da geliştirmiş. Ayrıca hedefi vurduğumuzda ortaya çıkan iskelet görüntüsü daha da geliştirilmiş ve daha çok şey görmemiz sağlanmış. Sizlere oyunun çıkışına kısa zaman kala şunları söylemek istiyorum. Gerçekten muhteşem bir oyun olacak. Oyunu elinizden bırakamayacaksınız. Tıpkı diğer serilerde olduğu gibi. 

Sniper Elite 3 Çıkış Tarihi

Sniper Elite 3’ün ne zaman satışa çıkacağı henüz belli değil. Yetkililer tarafından bu konuda herhangi bir açıklama yapılmamakta, ancak oyun hakkında videolar oldukça yaygınlaştı. Bu beklediğimiz oyunun kısa zaman sonra bizlerle olacağını gösteriyor.



Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top