0
HTC müzik yeteneği üzerine daha ağır basan bir cep üretiyor. Daha önce de bu şekilde bir cep üretmişti ve dönemin şartlarına göre kullanıcılarını son derece memnun etmişti. HTC bu memnuniyeti kullanıcılarına tekrar yaşatmayı planlıyor. 

Şu an herhangi bir açıklama yok, ancak sızıntı bilgilerden yola çıkarak yaptığımız araştırmalarda HTC’nin böyle bir girişimde bulunabileceğini ortaya çıkıyor. HTC’nin daha önce müzik için ürettiği telefonu HTC Rezound zamanın talebini çokça karşılamıştı. O zamanın en iyi telefonlarından biri olan HTC rezound pazarın müzik odaklı cep açığını kapatmıştı. HTC, her gün gelişen teknolojiye ayak uydurmaya karar verdi. Günümüzün şartlarına göre, amiral gemisi dediğimiz bir tipte, güçlü ve müzik odaklı bir cep üretmeye karar veren HTC 2011 yılında yaptığı gibi pazarın bu ihtiyacını yine en iyi şekilde karşılayacak. 

htc müzik odaklı cep üretecek

HTC’nin bu cebi ne zaman tanıtacağı konusunda bir bilgi sahibi değiliz. Bunun yanında telefonun ne gibi özelliklere sahip olacağı konusunda da bilgi sahibi değiliz. Ancak MWC 2014’te tanıtılabileceğini düşünüyoruz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top