0
Windows Phone Sony cihazlarına da giriş yapacak. Sony'nin bir çok kez Windows Phone ile çalışan telefon ürettiğini biliyoruz. Eski sürümler olan bu telefonlara Ericsson ortaklığını bitmesiyle ara verilmişti. Sony, Windows Phone ile çalışan telefon üretmeye yeniden başlıyor. Bu telefonlar piyasayı ciddi manada etkileyebilir.

Windows Phone işletim sistemli Sony

Sony hayranları varsa ve Windows Phone'un stabilliğini istiyorlarsa biraz daha beklesinler. Sony Windows Phone için telefon geliştiriyor. Bu haberleri duyduğunuzda aklınıza ilk gelen durumun, Microsoft'un yaptığı yatırımlar olması muhtemeldir. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde çıkan haberler, Microsoft'un Windows Phone'lu telefon üretmeleri için şirketlere teşvik pirimi verdiği yönündeydi. Android kadar satmasada uzun zamandır şirketlerin Windows Phone'lu telefon üretmelerinin en önemli nedeni de buymuş.

Windows Phone'a entegre Sony uygulamaları

Çıkan haberlere göre Sony, Windows Phone işletim sistemli telefonuyla birlikte Android'de çok sık kullanılan uygulamalarını da Windows Phone uyumlu hale getirecek. Sony'nin piyasaya girmesi her açıdan Windows Phone'u canlandıracak gibi görünüyor.

sonyden windows phonelu telefon

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top