0
Windows Phone Developer Blog'ta yayınlanan haber, Windows Phone uygulama geliştiricilerini sevindirdi. Artık, Windows phone için daha kaliteli uygulamalar yapmak, daha kolay hale geldi. Full HD çözünürlükte uygulamalarınızı denemeniz için yeni bir emülatör geliştirildi.

Hepsi aynı anda çalışabiliyor

Haberde verilen detaylara baktığımızda, emülatörlerin hepsi aynı anda çalışabiliyor. Yani yeni gelen güncelleme Emülatör 2 yi yükseltmekten ziyade ayrı şekilde geliyor. Bu sayede her telefon ve çözünürlük için uygulamanızı farklı şekilde deneyebilecek ve detaylandırabileceksiniz.

Full HD uygulamaların önü açıldı

Windows Phone kullanan telefonların gelişmesiyle daha kaliteli uygulamalara ihtiyaç doğmuştu. Şimdi emülatör 3 güncellemesi ile full hd uygulama geliştirmek mümkün. Bütün emülatörleri kullanmak için ise ihitaycınız olan bir kaç şey Visual Studio 2012 Update 3 veya Visual Studio 2013 RTM'e ve Windows Phone SDK 8.0 olarak karşımıza çıkıyor.

Windows Phone gelişiyor

Microsoft kararlı adımlarla ilerliyor.her geçen gün piyasadaki payını arttıran ve bir çok bölgede IOSla yarışan Windows Phone, Nokia sayesinde çıkışını yakaladı. Bir çok telefon şirketiyle anlaşma yapıp şirketlerin, Windows Phone kullanımına teşvik ettiği söylenen Micrısıft, emin adımlarla mobil işletim sistemini geliştirmeye devam ediyor. Günümüzde uygulama mağazasının ve içeriğinin, akıllı telefon satın alma konusunda insanları nasıl teşvik ettiği göz önüne alınırsa, Microsoft'un yaptığı yatırımların ne kadar yerinde olduğunu anlayabiliriz.

full hd windows phone uygulamaları yolda

İlgili – Windows Phone Dev

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top