0
Sony’nin yeni bir cebi ile karşı karşıyayız. Xperia Z1S olarak karşımıza çıkacak olan cihaz aslında Xperia Z1’in mini modeli. Geçen yıl Xperia Z1’i piyasaya süren Sony, fiyatı yüksek olduğu için herkese hitap etmeyen bir telefon olduğuna kanaat getirmiş olacak ki Z1’in mini modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu modeli piyasaya Z1S olarak sürüyor. 

Akıllı cep üreticileri insanların fiyatlardan dolayı akıllı cep alamadıklarını tespit etmişler ki akıllı ceplerin mini ve lite modellerini piyasaya sürüyorlar. Samsung gibi Sony de bu politikayı izliyor. Bu sayede insanlar Z1 kullanır gibi Lite ya da mini modelini kullanıyor. Özellikleri bakımından daha sınırlı olan ceplerin fiyatları da özelliklerine göre belirlenmiş. İnsanların maddi durumları düşünülerek bir ayarlama yapılmış. Güzel de olmuş. Peki, Xperia Z1S’in özellikleri neler olacak? 

sony xperia z1s özellikleri

Sony Xperia Z1S’in özellikleri: 
  • 4.3 inç büyüklüğünde 720P ekran, 
  • 2 GB RAM, 
  • Snapdragon 800 işlemci, 
  • 20.7 MP kamera, 
  • Android 4.3 işletim sistemi. 
Bu gibi özelliklere sahip olacak olan Xperia Z1S’in fiyatı hakkında henüz bir bilgi gelmedi. Ekrandan ve işlemciden başka düşürülmüş özellik görünmüyor. RAM ve kamera Z1 ile aynı. Oldukça iyi özelliklere sahip olan bu cebi sabırsızlıkla bekliyoruz. Dileriz ki fiyatı da istediğimiz gibi olur. 

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top