0
Samsung'un sitesinde yayınlanan bir yazı ile 4Gb LPDDR4 RAM'ini duyurdu. Bu ram bir çok ilke sahip
olacak ve muhtemelen Galaxy S5'te kullanılacak. Bu yeni ürünün bize kazandırdığı en önemli yenilik, 4K UHD ekran kullanımına müsaade etmesi. Yani Galaxy S5'te full hd'den daha yüksek çözünürlük görebiliriz. Şu an muallakta kalan bu durum, yakın zaman içinde Samsung tarafından açıklanacaktır.

Tek plaka üzerinde 1Gb kapasite sunabilen LPDDR4 RAM güç tüketiminde de önemli yenilikler sunuyor. Özellikle düşük güç tüketimi konusu yeni nesil telefonlar için gerçekten gerekli bir durum. 2K ekranlı bir cihaz ürettiğinizde, enerji ihtiyacını karşılamak için daha büyük bir pil kullanmak zorunda kalıyorsunuz. Bu da estetik açıdan sizi zor duruma sokuyor. Düşük güç tüketimi ile çalışabilen donanımlar, size daha uzun kullanım sunarken, estetik açıdan da faydası oluyor. Yapılan açıklamaya göre 4Gb LPDDR4 RAM ile %60 oranında tasarruf etmek mümkün olacak.

Bahsi gçeen yeni ürünün ayrıca daha hızlı uygulama çalıştırmak için gelişmiş özelliklere sahip olacağı açıklandı. Bu ürünle cihaz %50 daha fazla performans sergileyecek. Daha kaliteli cihaz konusunda büyük bir adım atan Samsung'ta 2014 yılında önemli gelişmeler yaşanacak.

İlgili – SamsungTomorrow

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top