0
Otaya çıkan bazı kodlar, Samsung'un çok yakında Windows Phonelu güçlü bir telefonla tekrar piyasaya döneceğini gösteriyor. Bize göre bu durum, Microsoft'un yatırımlarının bir sonucu. Bildiğiniz gibi yakın zaman önce Microsoft, çeşitli telefon üreticilerine teşvik vermekle suçlanmış ve haberlere konu olmayı başarmıştı. Kimileri bu teşvik pirimlerini ahlaka uygun bulmazken kimileride normal karşılamıştı.

Microsoft yatırımlarının karşılığını alıyor

Bu sene bir çok şirketin Windows Phonelu telefon üreteceğini açıklaması aklımıza başka hiç Bir şey getirmiyor. Microsoft'un verdiği teşvik primlerinin ve patent anlaşmalarında iyileştirmelerin meyveleri ağacın dibine dökülmeye başladı. Sony, HTC ve Samsung, güçlü Windows Phonelu cihazlarla bu sene piyasada olacaklar.

Windows phone yükseliyor

Bu açıklamalar ayrıca Windows Phone'un son zamanlarda pazar payını arttırmasıyla ilgili olabilir. Windows Phone'un uygulama mağazasının gelişmesi insanları bu işletim sistemine yöneltirken, kalitesini konuşturmaya başlayan Microsoft, yatırımlarını teşviklerle de desteklemeyi ihmal etmiyor.

Samsung'tan yeni Windowslu cihaz

SM-W750V isimli cihazın full hd ekranla geleceği kodlardan seçilebiliyor. Yeni cihazla ilgili gelen ilk tahminler ise Snapdragon 800 işlemci ile ilgili oluyor. Samsung, Windowslu cihazında bu işlemciyi kullanabilir.

samsungtan yeni windows phonelu telefon

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top