0

Katlanabilir ekranlı tablet

Samsung'un aldığı bir patent herkesi heyecanlandırdı. Samsung'un katlanabilir tablet patenti geleceğe ışık tutacak nitelikte. Samsung'un bu patenti, büyük ekranlı cihazları küçük hale getirmeye yarayacak ve büyük ekranlı cihazları daha kolay şekilde yanımızda taşıyabileceğiz. Patent ile ilgili görsellere baktığınızda ekran bir bütün olmasığına rağmen kasa ile birlikte katlanabiliyor.

Kavisli ekrandan katlanabilir ekrana

Samsung'un kavisli ekran teknolojisini daha da geliştirerek ekranları daha elastik bir hale getireceği anlaşılan bu patentle birlikte ekranlar katlanabilir düzeye gelecek. Şu an için kavisli ve esneyebilen ekranların kullanıldığı modellerin olduğu piyasa, bu ürünle birlikte daha da canlanabilir.

Tablet piyasası gelişiyor

Mobil teknoloji pazarında en çok konuşulan husus ise özellikle bu sene tabletler daha da gelişecek ve satışı artacak. Bununla birlikte ekranların büyüyeceği ve daha gelişmiş donanımlarla piyasaya sürüleceği konuşulan tabletler, tablet piyasasını karıştıracak gibi duruyor. Samsung, pazarda kendi yerini korumak için bu tür ilgi çekici patentleri kaydettiriyor.

samsung katlanabilir ekranlı tablet

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top