0

PS4 oyun satış rakamları

Konsol dünyasındaki üstünlüğü her yönden ele alan Sony, geçtiğimiz sene Playstation 4 çıktığından beri satılan PS4 oyunlarının satış rakamlarını açıkladı. Geçtiğimiz sene kısıtlı bir süre de olsa Sony'nin oyunları 9.7 milyon satmayı başardı. Çıktığı ilk gün 1 milyon satmayı başaran PS4, oyunlarında da aynı rakamı yakaladı.

PS4 satışları

Özellikle Xbox One ile girdiği rekabeti açık ara kazanan Playstation 4, şimdiye kadar 4.2 milyon satmayı başardı. Bir hafta öncesine kadar 10 milyona yakın oyun satışını gerçekleştiren Sony, PS Plus aboneliklerinin de beklenilenin üstüne çıktığını vurguladı. PS Plus abonelikleri %90 oranında artış gösterdi. Daha önceki senelerde zarar ettiğini açıklayan Sony, PS4 ile kazanmış görünüyor.

PS4 en çok satan oyunlar listesi

İlk çıktığı günden itibaren gördüğü ilgiden stok sorunu yaşayan PS4, oyun satışlarının artmasının en önemli nedeni. Yeni nesil konsollar için yazılan yeni nesil oyunlar, genel olarak kaliteli yapısıyla oyuncuların ilgisini çekiyor. Sony'den yapılan açıklamada en çok satan oyunlarda yer alıyor; Call of Duty: Ghosts, Battlefield 4, FIFA 14 ve Killzone: Shadow Fall en çok satan PS4 oyunları oldu.

ps 4 en çok satan oyunlar

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top