0
Motorola'nın uygun fiyatlı olarak tabir edilen gelişmiş akıllı telefonu Moto G için Android 4.4 güncellemesi geldi. Bu güncellemeden haberdar olan bazı internet siteleri Google'ın torpili şeklinde yorum yaptı. Bildiğiniz gibi, Google Motorola'yı satın aldıktan sonra Motorola çok sessiz kaldı. Şimdilerde Google'ın, Motorola'yı satın almasının yararları görülüyor.

Ayrıcalıklı Moto G

Moto G Android 4.4 güncellemesini alan ilk telefonlardan biri olarak, ayrıcalıklı olduğunu kanıtladı. Moto G kullanıcıları için Android 4.4 güncellemesi ile neler kazandıklarını listeledik...

Moto G Android 4.4 güncellemesi yenilikleri

  • Güvenlik konusunda ekstra önlemler
  • Arama özelliğinde geliştirmeler
  • Fotoğraflar için gelişmiş düzenleme seçeneği
  • Tam ekran desteği
  • Güç kullanımında detaylandırma ve gelişmiş özellikler
  • Hangouts güncellemesi
Listede göze çarpan en önemli yeniliklerden biri, son zamanlarda bir çok telefon üreticisinin çok fazla önem verdiği güvenlik geliştirmeleri. Telefon çalınmalarına ve kayıplara bir önlem almak isteyen şirketler ayrıca telefonun kullanıcısının bilgilerini koruyabilmesi içinde ekstra önlemler almaktan kaçınmıyorlar.

Dikkatimizi çeken bir diğer özellik ise Hangouts güncellemesi. Moto G Android 4.4 güncellemesinden sonra SMS, MMS ve Hangouts görüşmelerini tek bir yerden yapabilecekler. Google'ın son zamanlardaki en önemli yeniliklerinden biri olan bu güncelleme bir çok telefonda, yakın zaman içinde kullanılacak.

motorola moto g için android 4.4 güncellemesi

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top