0
Uzun zamandır konuşulan ve çıkışıyla birlikte yoğun ilgi gören LG'nin Nexus 5'i ülkemiz için Turkcell'de satışa çıktı. Beyaz ve siyah seçenekleriyle satışa sunulan Nexus 5'in Turkcell Mağazada fiyatı 1399 lira olarak belirlenmiş. Turkcell'den kampanya dahilinde bu cihazı alanlar için ekstra hediyeler mevcut. Ön sipariş ile Nexus 5'i alanlara Turkcell Mağazada kullanmak üzere 100 lira hediye çekinin yanında birde Orijinal bunper kılıf hediye ediliyor.

Nexus 5 Türkiye'de ön siparişte

Turkcell mağazada cihaz ön siparişte. Yapılan açıklamada cihazın sahiplerine gönderimi 20 ocak günü başlayacak. Hediye çekinizi ve kılıfı almak için acele etmelisiniz. Hediye çeki ve kılıf aynı hafta içinde sahiplerine gönderilecek. Telefondan sonra elinize ulaşabilir. Turkcellmagaza.com sitesinden ürünü alacaklara bir hatırlatma daha yapalım; ürün ücretsiz kargolanacak...

Nexus 5 özellikleri

Nexus 5'in birde can alıcı özelliklerinden bahsetmek gerekiyor. Android'in son sürümünü kullanan cihaz, Qualcomm Snapdragon 800, 2.3 GHz 4 Çekirdek işlemciye sahip. 8 megapiksel kamera ile size bütün anlarınızı ölümsüzleştirme imkanı sunan Nexus 5, 1080P video kaydedebiliyor. Cihaz full hd görüntü oynatabiliyor. 4.95” ekran boyutuna sahip olduğunu hatırlatıp fiziksel özelliklerinden bahsedelim; ağırlık: 130gr, boyut: 137,9x69,2x8,6 şeklinde. 2300MAh pile sahip olan cihazın size enerji problemi yaratmayacağından emin olabilirsiniz.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top