0
Lenovo CES 2014 için süper ürünler. Lenovodan oyun canavarı laptoplar geliyor. Fiyat konusunda gayet iyi olan Y40 ve Y50 modelleri fiziksel özellikleriyle dikkat çekiyor. Bu kadar ince bir oyun laptopu görmediniz desek yerdir. Tasarım konusunda da dikkat çeken ürünler Mayıs ayında satışa sunulacak.

Lenovo'dan harika laptoplar

Bilgisayar piyasaında son zamanlarda adından sıkça bahsettiren Lenovo, Ces 2014'e damgasını vuracak iki ürün tanıttı ve oyun severlerin ilgisini cezbetti. Donanımlarıyla göz dolduran Y40 ve Y50 modellerinin özellikleri şu şekilde;

Lenovo Y50 model özellikleri

Y50 modelinde NVIDIA GRX 2Gb ekran kartı bulunuyor. İki farklı modelle satışa sunulacak olan Y50 serisinde ilk model full hd çözünürlük sunarken ikinci model 2K çözünürlükle göze çarpıyor. Y50'nin dikkat çeken bir diğer özelliği ise işlemcisi İntel'in 4. nesil işlemcilerini kullanan Y50 modeli oyunlarda hiç sıkıntı yaşamayacağınızı garanti ediyor. Peki Lenovo Y50 modelinin fiyatı ne kadar? Mayıs ayında piyasaya sürülecek olan laptopun fiyatının 999$ olacağı açıklandı.

Lenovo Y40 model özellikleri

Y40 modelinde ise AMD Radeon M270 2Gb ekran kartı bulunuyor. İşlemci olarak Y50 modeliyle benzer işlemcilerin kullanıldığı bu model de oyunculara ve yüksek multimedya özellikleri arayanlara hitap ediyor. Lenovo Y40 modelinin fiyatı ise 499$ olarak belirlenmiş. Ülkemiz için fiyatlar ne kadar olur bilinmez; ama ürünlerin çıkışını sabırsızlıkla bekliyoruz.

lenova y 40 ve y 50

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top