1
İnstagram’a son eklenen en güzel özelliklerden biri olan video yükleme özelliği uzun zamandır severek kullanılıyor. Fotoğrafların yanında videolarını da İnstagram’a ekleyen kullanıcılar bu videoları İnstagram’dan indirebiliyorlar. Peki, nasıl? Detaylar haberimizde. 

İster PC, ister Android, isterseniz de iOS’tan girin. Nereden girerseniz girin İnstagram’dan video indirmek çok basit. Hemen size nasıl indireceğinizi açıklayalım. 
instagramdan video indirmek

PC’den girdiğinizde İnstagram’dan video nasıl indirilir? 

Basit bir şekilde aşağıdaki bağlantılardan İnstagram adresinize giriş yaparsanız videolarınızı kolay bir şekilde indirebilirsiniz. 



İnstagram’dan Android’e video indirmek 

Android cihazınıza video indirmek için İnstasave uygulamasından faydalanabilirsiniz. Ancak uygulamanın hem bedava, hem de Pro sürümü var. Bedava sürümünü kullanırsanız video indirme seçeneği yok. Sadece resimleri düzenleyebiliyorsunuz. İndirebiliyorsunuz. Ancak pro versiyonunu indirirseniz video indirmek de mümkün. Bedava versiyonunu indirmek için buraya, pro versiyonunu indirmek için buraya tıklayın. 

İnstagram’dan iOS’a fotoğraf ve video indirme işlemi nasıl yapılır? 

Bunu yapmak için de size bedava bir uygulama önereceğim. Uygulamanın adı iBolt Downloader & Manager. Uygulamayı iOS mağazasından ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. instagram'dan video indirmek için instagram video indir u da kullanabilirsiniz. instagram dışında facebook ve youtube dan da kopyala yapıştır yaparak videolar indirebilirsiniz. Umarım yerli olan bu projeye yardım için yorumumu yayınlarsınız.

    YanıtlaSil

 
tic
Top