0
Gmail'de önemli güncelleştirmeler yapıldı. Google'dan verilen bilgiye göre, bundan sonra Google Plus bağlantılarınıza e-posta göndermek konusunda daha özgür davranabileceksiniz. Arttırılan güvenlik ve gizlilik önlemleri ile tanıdığınız ya da tanımadığını Google + bağlantılarınız size önerilecek.

Gizlilik önlemleri

Google + gibi bir sosyal ağda çevrelerimizde eminim tanımadığınız bir çok kişi vardır. Paylaşımlarını beğendiğimiz kişiler, veya sadece internet üzerinden sohbet ettiğimiz kişiler mevcuttur. Bu kişilere mail göndermek kişisel bilgilerinizi tehlikeye atabilir. Özellikle Google + üzerinden posta adresini gizleyenler bu güncellemeye soğuk yaklaşabilirler. Böyle bir tehlike yok. Google gerekli güvenlik ve gizlilik önlemlerini almış. Gmail'de Google + önerilerinin olması e-postanızı herkesin görebileceği anlamına gelmiyor. Siz e-posta gönderdiğiniz zaman sadece gönderdiğiniz kişi sizin posta adresinizi görebilecek ve siz de onunkini sadece sizi yanıtladığı zaman görebileceksiniz.

Çevrelerinizde bulunmayan kişilerden mail almak

Çevrelerinizde bulunmayan bir kişiden mail aldınız ya da çevrelerinde olmadığınız bir kişiye mail attınız. Bu tür postalar, Gmail'in sosyal kategorisine filtrelenecek. Spamı ve istenmeyen postaları önlemek için Gmail'de bir ayar daha yapma şansınıda bu güncelleme ile geldi. Kimlerin sisiznle iletişim kurabileceğini belirleyebiliyorsunuz.

Gmail'in bu güncellemesi ile Google + entegresi bir adım daha atmış oldu. Google + kişilerinizle sohbeti posta boyutuna da taşımaya çalışan Google, önemli bir adım atmış. Bunbunla birlikte güvenlik ve gizlilik önlemlerini de elinden bırakmayan Google, Google +'daki kimlerden posta alabileceğiniz konusunda detaylı bir filtre imkanı sunuyor.

gmail google + entegresiz

İligli - Google

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top