0
Bildiğiniz gibi GM Discovery’de mesaj geldiği zaman bildiğiniz gibi bildirim ışığı yanmıyor. Yani ekranda herhangi bir ışık belirtisi olmuyor. Sadece ses geliyor ya da telefon titreşimdeyse telefon titriyor. Sesi ve titreşimi kapattıysanız hiçbir ses ve titreşim belirtisi olmuyor. Bu zor bir durum. Peki, bunu nasıl düzeltebilirsiniz? 

Size önereceğim bir uygulama ile GM Discovery cihazınıza bildirim geldiği zaman ışıkları yakabilirsiniz. O zaman bu konuda zorluk çekmeden telefonunuzun sesi kısıkken bile ekranda gelen bildirimi göreceksiniz hem de birden çok uygulama için bu geçerli. Örneğin Facebook, Hangauts, Twitter gibi telefonunuzda bulunan tüm uygulamalardan gelen bildirimleri ışık ile alabilirsiniz. Ayrıca size önereceğim uygulamanın ayarlarından flaşı da açarsanız mesaj ya da diğer uygulamalardan bir bildirim geldiği zaman flaş devreye girer ve sinyal verir. 

GM Discovery Bildirim Işığı Açmak

Uygulamayı kullanmak çok basit. İngilizce ancak sizler için seçtiğim videoda nasıl kullanmaya başlayacağınız yazıyor. Bu uygulama sadece GM Discovery cihazları için değil tüm Android cihazlar için geliştirilmiştir. Uygulama Google Play’de 2 dolardan satışa sunulmuş. Google Play’den indirmek isteyenler içi bu bağlantıyı sizlere sunuyorum. Eğer apk olarak indirip kullanmak istiyorsanız hiçbir ücret ödemeden bu bağlantıdan indirebilirsiniz.

GM Discovery Bildirim Işığı Açmak

GM Discovery Bildirim Işığı Açmak

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top