0

Galaxy S5 tam istediğiniz gibi

Samsung mobil biriminden sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Lee Young Hee, Galaxy S5'in en geç Nisan ayında piyasa sürüleceğini söyledi. Lee Young Hee, ayrıca Samsung kullanıcılarının görüşlerini daha çok dikkate aldıklarını ve Galaxy S5'te bu görüşleri daha iyi kullandıklarını belirtti. Yani tam istediğiniz gibi bir Galaxy S telefonu karşınızda olabilir. Lee Young Hee ayrıca Galaxy S4'te bir önceki modele göre fazla bir farklılık ortaya koyamadıklarını ve kullanıcıları madur ettiklerini sözlerine ekledi.

Galaxy S5'te retina okuyucu olmayabilir

Galaxy S5'i kullanıcı yorumlarını dinleyerek oluşturan Samsung, retina okuyucu konusunda pek iyi haberler veremedi. Lee Young Hee yaptığı açıklamada, herkesin retina okuyucu ile ilgili olarak çok heyecanlı olduğunu ve retina okuyucu teknolojisi üzerinde çalıştıklarını; ama Galaxy S5'e yetişip yetişmeyeceğinin belli olmadığını vurguladı.

Samsung şirketlere gözünü dikti

Samsung'tan daha önce yapılan açıklamada, Blackberry'den boşalan iş dünyasını doldurmak istedikleri söylenmiş ve bunun için özellikle Galaxy S5 ve diğer yeni modellerde güvenlik önlemlerini arttırdıkları vurgulanmıştı. Bildiğiniz gibi Blackberry, telefona erişim konusunda sunduğu bir sürü güvenlik önlemiyle, özellikle iş adamlarından kullanıcılar bulabiliyordu. Blackberry son zamanlarda kötü günler yaşayınca elbette şirketler farklı ve yeni modellere yönelme isteği gösteriyor. Doğan boşluğu doldurmak için Samsung, daha güvenli ve üst düzey bir telefon yaratmaya çalışıyor. Bu açıdan düşündüğümde retina okuyucunun Galaxy S5'e mutlaka geleceğini söyleyebiliriz.

Pro modeli

Retina okuyucu ve diğer güvenlik önlemlerinin Galaxy S5'e geleceğini düşünüyoruz. Lee Young Hee'nin dediği gibi olurda Galaxy S5'e yetişmezse, bu teknolojinin dedikodusu yapılan Pro modellerinde hayat bulacağını tahmin edebiliriz.

galaxy s5 hakkında detaylar

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top