0

Facebook düzenleme geçmişi

Dünyanın en kalabalık sosyal medya devi Facebook’a geçtiğimiz aylarda durum güncellemesini düzenleme seçeneği eklenmişti. Şimdi konuyla ilgili bir güncelleme daha geldi ve yaptığınız düzenlemelerin görülebileceği bir düzenleme geçmişi linki Facebook’a eklendi. Bu özellik sayesinde, birinin durum güncellemesinin düzenlenmesi hakkındaki en ufak detayları bile edinebileceksiniz.

Facebook durum düzenleme özelliği

Durum güncellemelerinde düzenleme imkanının olmaması bizi çeşitli nedenlerle sıkıntıya sokuyordu. Yaptığımız paylaşımda en ufak bir yanlışlık olması durumunda paylaşımı silip baştan yapmak zorundaydık. Şimdi düzenleme imkanı sayesinde istediğimiz zaman paylaşımlarımızı düzenleyebiliyoruz.

Düzenlemedeki sıkıntılar

Düzenleme özelliğinin gelmesinin ardından elbette ki beklendik problemler çıkmaya başladı. insanlar paylaşımlarını keyfi şekilde ve takipçilerini yanıltacak şekilde değiştirmeye başladılar. Akabinde insanlar yanlış bilgi edinmekten sıkıntı duydu. Buna bir çözüm getiren Facebook, düzenleme geçmişi özelliğini devreye soktu. Özellik çok yakın zaman içinde bütün dünyada kullanılabilecek.

facebook düzenleme geçmişi özelliği

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top