0
Android için ekranda video çekme uygulaması olan SCR Screen Recorder oldukça başarılı bir uygulama gibi duruyor. Uygulamayı indirdik ve denedik. Şimdi size gözlemlerimizi aktarıyoruz. 

Uygulamanın birçok artı yönünün yanında eksi yönü de var. Hepsini anlatacağız. Uygulama oldukça güzel ekrandan video alabiliyor. Ekranınız Full HD ise o zaman Full HD video kaydı alıyor. Ancak ekranınız HD ise o zaman 720 P çözünürlükte video kaydediyor. Bunu düşürebiliyorsunuz, ancak arttıramıyorsunuz. HD ise en çok HD çözünürlükte, Full HD ise 1080 P çözünürlükte video çekebiliyorsunuz. 

Uygulamanın zamanı hakkında biraz sıkıntı var. uygulamanın bir free versiyonu, bir de pro versiyonu var. Pro versiyonunda hiçbir sıkıntı yok. Ancak free versiyonunu kullanıyorsanız zaman sınırlamasıyla karşı karşıya kalacaksınız. 

scr screen recorder indir

Bunun yanında uygulamayı açtığınız zaman telefon stabl çalışmayı bırakıyor. Yani geçişlerde kasma meydana geliyor. Kısacası telefon kasıyor. Daha da kötüsü bu kasma çektiğiniz videoya yansıyor. Bu nedenle biraz kötü oluyor. 

Bir kötü neden daha söyleyeyim. Bu uygulamayı kullanmak için telefonunuza root atmanız gerekiyor. Yani telefonunuzda superuser olmanız gerekiyor. Superuser demek telefon üzerinde her yetkiye sahip olmak demektir. Superuser olmak için root yapmak gerekiyor. Root da telefonu garantiden çıkartıyor. Ancak root yaptığınız zaman geri dönme şansınız da var. Zaten root yapmak birkaç saniyenizi alıyor. Root’u unroot yapmak da birkaç saniyenizi alıyor. Birkaç saniyede nasıl root yapacağınızı öğrenmek için bu yazımıza bir dakikanızı ayırabilirsiniz. 

Uygulamanın hep kötü yanından bahsedecek değiliz. Uygulamanın iyi yanlarından bir tanesi de sesi çok güzel görüntüyle birlikte kaydetmesi. PC’de oyun oynarken video çeker ve mikrofona konuşuruz. Tıpkı bunun gibi ekranda video çekerken sesinizi cızırtısız kaydediyor. 

Bizim deneyimlerimizden ortaya çıkanlar bunlar. Bizim fark edemediğimiz bir ayrıntı olduysa bunu yazımızın altında yorum şeklinde bizlere belirtebilirsiniz. 


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top