0
Fiyat performans telefonlar, dünyayı kasıp kavuruyor. Özellikle ülkemizde ilgi görmeyi başaran bu cihazlardan belki de en bilindiği General Mobile Discovery. İnternette kendisine kardeş geldi diyerek pahsedilen bir yeni model daha var ki onun adı da Dark Evo P60... Dark'ı tabletlerinden tanıyoruz. Yine ucuz tablet üretiminde gayet gelişmiş şirket üretimlerinden biri olarak karşımıza çıkan Dark, şimdi de akıllı telefon pazarına adım atıyor ve pazarın bam teline dokunuyor.

Fiyat performans telefonu

Dark Evo P60 için tam bir fiyat performans telefonu diyebilirsiniz. Yeri gelmişken elbette fiyatınıda vereceğiz. 27 Ocak 2014 tarihinde telefonun internette bulunabilecek en ucuz fiyatı 600 lira. Elbette günün ürünü ve çeşitli kampanyalarla bu fiyat belirlenmiş; ama sizde indirimleri kollayarak bu cihazı bir GM Discovery fiyatına alabilirsiniz. Dark P60 ile Discovery karşılaştırmasını bir sonraki güne bırakalım ve genel fiyatlardan bahsedelim. Hiç araştırma yapmadan, özenmeden bu ürünü satın almak isteseniz kolaylıkla 800 liraya bulabilirsiniz.

Dark Evo P60 özellikleri

Elbette fiyat performans ürünü olan Dark Evo P60'ın özelliklerini vermeden olmaz. Sizi sıkmadan basit olarak bir liste hazırladık, buyrun...
  • İşletim sistemi: Android 4.2 Jelly Bean
  • İşlemci: 1,2GHz Quard Core
  • Ekran: 6”, IPS, 540x960 piksel, 16 milyon renk
  • Ram: 1Gb
  • Dahili hafıza: 8Gb, MicroSD destekliyor
  • Kamera: 8MP, flash var
  • Bağlantı özellikleri: 3G (42Mbps), GPS, Wi-fi, Bluetooth, Gprs, EDGE, çift hat
  • Batarya: 2700mAh
  • Fiziksel özellikler: 163x84x9.2mm, 225gr
  • Kutu İçeriğinde ekstra: Smart Cover Kılıf; tanıtım videosunu ekledik
Bir çok e-ticaret sitesine bir kaç gün önce eklenen Dark Evo P60 beklenen ilgiyi çok yakında görecektir. Özellikle bazı internet sitelerinde ve Facebook Gurubumuzda, cihaz ile ilgili güncelleme almaz şeklinde yapılan yorumlara aldırmadan araştırmaya devam edin. Piyasayı Discovery kasıp kavurduğu zaman potansiyeli gördüler ve fiyat performans canavarı olan bu cihazı, biraz iddialı bir fiyatla piyasaya sürdüler. Fiyatlarında yakında düzelmesini bekliyoruz.

Dark Evo P60 videoları

Alttaki videoda birbiriyle çok karşılaştırılan iki telefonun yani Dark Evo P60 ile Discovery'nin Antutu testini izleyebilirsiniz.

Aşağıdaki videoda, içerikte bahsedildiği gibi beyaz ve mavi modeller ile kutu içeriğinde hediye gelen Smart Cover'ın tanıtımını izleyebilirsiniz.

Aşağıdaki videoda Dark Evo P60'ın oyun performansını görebilirsiniz. Asphalt 8'in oynandığı videoda en yüksek ayarlarda oynandığına ve oyunun akıcılığına dikkat ediniz.

Yine farklı ve kaliteli görüntülere sahip bir oyunla Dark Evo P60 deneniyor.


Aşağıdaki videoda yine Dark Evo P60'ın oyun performansı deneniyor. Başarılı...


Son olarak yayınlanan videoda Dark Evo P60'ın farklı bir oyunda performansı denenmiş. Kaliteli bir oyun ve Dark Evo P 60 cidden başarılı...


Videolarda ilgili kesim olarak oyuncular seçilmiş. Doğru bir seçim olabilir. Özellikle ülkemizde oyuncu kitlesi gerçekten fazla. Özellikle de telefondan oyun oynayan kişiler her geçen gün artıyor. Telefon satın aldıklarında bunu göz önünde bulunduran kişiler, bu videolar dikkate alacaklardır.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top