0
Android ve İOS platformlarında şu an ücretsiz olarak indirilmeye sunulan Asphalt 8 Airborne BlackBerry 10 için de geldi. BlackBerry 10 için ücretli olarak sunulan Asphalt 8’i BlackBerry World’den indirmeniz mümkün. 

Gameloft’un bu oyunu oldukça beğeni topladı. Özellikle parkurları, arabaları ve görüntü kalitesiyle diğer yarış oyunlarının önüne geçen Asphalt 8’de 47 farkı araç bulunuyor. Bugatti Veyron, Ferrari FXX, Pagani Zonda R ve Lamborghini Veneno gibi araçları kullanmanız mümkün. Tabi her platformda olduğu gibi araçları kullanabilmeniz için yarış kazanarak para toplamanız gerekiyor. Bu yarışları kazandığınız zaman topladığınız paralarla araç satın alabiliyorsunuz. Araçları satın aldığınız zaman özellikleri en düşük seviyede oluyor. Onları yükseltebilmek için de para gerekiyor. Yine yarış yapıp para toplayarak araçlarınızın özelliklerini yükseltebiliyor ve daha hızlı gitmelerini sağlayabiliyorsunuz. 

BlackBerry için asphalt 8 airborne

Asphalt 8 Airborne İOS, Android ve Windows Phone’a geldikten sonra son olarak da BlackBery’e geldi. Her şey çok güzel, ancak İOS ve Android’den başka oyunu ücretsiz veren platform yok. Windows Pone ve BlackBerry de ücretsiz verseydi her şey daha güzel olacaktı.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top