0

Blackberry'de önemli adımlar

Blackberry küllerinden doğmaya çalışıyor. Good e-reader sitesinin haberine göre, yakın zaman içinde gelecek bir güncelleme, Android uygulamalarının kolay bir şekilde Blackberry 10 işletim sistemine güncellenmesini sağlayacak. Blackberry'nin uzun zamandır, Blackberry World'ü canlandırmaya çalıştığı, bu nedenle uygulama geliştiricileri Blackberry World için uygulama geliştirmeye teşvik ettiği konuşuluyor.

Blackberry World gelişecek

CES 2014'te konuşulan bir kaç uygulama geliştiricinin, Blackberry tarafından teklif aldıkları ve kendilerinden Blackberry 10 için uygulama geliştirmesi istendiği, yine aynı site tarafından iddia ediliyor.

Blackberry Android uygulamalarını çalıştıracak

Blackberry 10.3 güncellemesi ile Android uygulamaları, çok kolay bir şekilde Blackberry 10 platformuna entegre edilebilecek. Yapılan güncelleme bir çok Android apk'sinin direk olarak BB10'da çalışmasına bile Müsaade edecek. Bu güncellemenin uygulama geliştiricileri teşvik etmesi bekleniyor. Güncellemenin aktif olarak uygulanacağı ve Android uygulamalarını çalıştıracak olan cihazlar; BlackBerry Q5, Q10, Z10 ve Z30 şeklinde açıklandı. Liste gelişebilir.

blackberry world


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top