0
Android Youtube uygulamasının 5.3 sürümünde ortaya çıkan bazı kodlar, Youtube'un yakın zaman içinde gelecek olan güncelleme ile ücretli olabileceğini gösteriyor. Kodların içinde geçen bir kaç cümle dikkat çekiyor. Offline müzik çalma, müziğini her yere götür, arka planda mizk dinleme, Kesintisiz müzik, reklamsız milyonlarca şarkı gibi sloganlar ve metinler dikkat çekti. Bu cümlelerden özellikle müziğini her yere götürebilme özelliği ücretli Youtube'a işaret ediyor.

Offline Youtube geliyor!

Daha önce verdiğimiz bir haberde Youtube'un her zaman internet bağlantısına ihtiyaç duymayacağından bahsetmiştik. Ortaya çıkan bu kodlar, resmi bir açıklama olmasada çevrimdışı Youtube'un gerçek oluğunu ve yakın zaman içinde güncelleneceğini gösteriyor. İnternete bağlandığımız anda ön tanımlı videolar telefonumuza yüklenecek ve daha sonra internet bağlantısına ihtiyaç duymadan onları izleyebileceğiz. Bu özelliğin ücret kapsamına alınıp alınmayacağı bilinmiyor.

youtubetan mp3 dinlemek

Youtube müzik çok yakında

Daha önce Youtube müzik ile iligli verdiğimiz haberde ise Youtube'un özel bir versiyonla sadece şarkı dinlemeye özel geliştirileceğini duyurmuştuk. Ortaya çıkan kodlarda müzik dinlemenin Youtube'tan çok kolay olacağını görebiliyoruz. Reklamsı video ve şarkı ile de ücretli versiyona göz kırpan Google, bu uygulamayı ne zaman hizmete sunacak, sadece mobil uygulamalar için mi geçerli olacak bilemiyoruz. Ya da nasıl bir ücret politikası izlenecek çok merak ediyoruz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top