0
steam oyuncu rekoru
Eğer oyunlarla içli dışlıysanız, oynamasanız bile oynayan insanlarla muhabbetiniz varsa muhakkak Steam gibi bir platformdan haberiniz vardır. Oyun dünysasında son zamanların en ilginç ve bir o kadar gereksiz tartışması olan “PC oyunculuğu ve Konsol oyunculuğu” tabirleri Steam ile son bulacak. Bunu Steamcihazı ve kumandasında gördük. Bununla birlikte Steam platformundaki gelişmelerde içimizi ferahlatıyor ve pc mi konsol mu tartışmalarına gülmemeize neden oluyor.

Steam kendi rekorunu kırdı

Steam'in ara ara yaptığı indirimleri biliyoruz. Bazı özel günlerde yapılan bu indirimler en az bir hafta kadar sürüyor ve hergün çok sayıda oyunun inanılmaz derecede indirimle satılmasına verile oluyor. İşte bu günlerde Steam'i ziyaret eden kişi sayısı katlanıyor. Şu sıralar devam eden “Steam Sonbahar indirimleri” Steam'in kendi rekoruna kırmasına verile oldu. Steam'de aynı anda 7 milyondan fazla kişi online oldu. Bu rakam Steam internet sitesini ve masaüstü program arayüzünü, mobil arayüzü ve Steam'den oynanan oyunlarda bulunan insanları kapsıyor.

Steam ile bilgisyara oyunları

Steam, bütün dünyada bilgisayar oyunlarına verilen en büyük destek olarak görülüyor. Böyle bir platformun varlığı oyun yapımcılarını da gaza getiriyor. Bu kadar çok sayıda insanı bir araya getiren bir oyun platformunda satılacak oyunlar, oyun yapımcılarını cidden heyecanlandırdığı için bilgisayar için oyunlar sürekli üretiliyor. Konsol kalitesinde oyun oynamak varken bilgisayardan oyun oynamayı gereksiz gören insanların yaptığı yorumlar, Steam ile son buluyor.

oyun platformu steam

Steam indirimleri

Birazda Steam'in indirimlerinden bahsedelim. Eğer hala bir Steam hesabınız yoksa mutlaka edinip, Steam clienti bilgisayara indirin ve Steam'i takip etmeye başlayın. Oyuncuların buluştuğu bu platform çok ucuza oyunlar bulmanıza olanak sağlayacak. Steam'in gün içinde habersiz yaptığı indirimlerden faydalanabileceksiniz. Bununla beraber özel günlerde yaptığı büyük indirimler ise zaten dillere destan. Her mevsim bir indirim gerçekleşen Steam'de önümüzde “Steam Kış İndirim Günleri” var. şuan sonbaharindirimlerinin yaşandığı Steam'de kışın insanların içini ısıtacak indirimler gerçekleşecek.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top