0
Asus’un öncülüğünü yaptığı padfone’lara şimdi bir marka daha ilgi duymaya başladı. Akıllı telefon pazarının ünlü isimlerinden Samsung padfone üretmeye karar verdi. Resmi bir açıklama gelmese de Samsung’un yeni aldığı patentlerden bunu anlıyoruz. 

samsung galaxy hit padfone

Padfone nedir? 

Öncelikle padfone’un ne demek olduğunu açıklayalım. Henüz dünya çapında bilinmeyen padfone akıllı telefonunuzu takıp tablet şeklinde kullandığınız bir donanım. Bir tablet düşünün. Arkasında akıllı telefonunuzu takacak bir boşluk var. Akıllı telefonunuzu oraya takıyorsunuz ve donanımınız ve ekranınız büyümüş şekilde kullanıyorsunuz. Akıllı telefonunuzu biraz büyültüyorsunuz diyelim. Padfone bu şekilde teknoloji dünyasına adım atan bir donanımdır. 

samsung galaxy hit padfone

Samsung Asus’tan sonra padfone işine girmeyi mantıklı buldu. Çünkü oldukça güzel bir teknoloji harikası ortaya çıkartılmış. İnsanları hem tablet, hem de akıllı cep almaktan kurtarıyor. Akıllı telefonunuzun aynısını padfone ekranında görüyorsunuz. Telefonunuzun doğa üstü güçlerle büyüdüğünü düşünün. 

samsung galaxy hit padfone

Samsung bu yeni ürününün adına Galaxy Hit koymayı düşünüyor. Sizce Galaxy Hit teknoloji dünyasında Samsung’a büyük bir hit getirecek mi?

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top