0
Tıpkı İnstagram gibi fotoğraf paylaşma sitesi olan Pinterest düne kadar İngilizce yayın yapıyordu. Sosyal ağın Türkçe dil seçeneği yoktu. Ancak dünden itibaren Türkçe dil seçeneği de eklendi. 

Pinterest Türkçe Oldu

Türkiye’nin zengin yemek kültürü, oldukça gelişmiş turizmi, tarihi ve sosyal etkinlikleri olduğunu söyleyen Pinterest Uluslararası Direktörü Matt Crystal artık Türkiye için de dil seçeneği eklediklerini belirtti. Türkçe dil seçeneğiyle daha çok Türk kullanıcı çekeceklerini ve Türkiye’nin zengin kültürünü fotoğraflarla başka yerlere aktarabileceklerini belirten Matt Crystal ayrıca sosyal ağın da önemli gelişme sağlayacağını belirtti. 

Pinterest’iniz şu anda Türkçe, ancak bazı durumlarda dil değişmemiş de olabiliyor. Bu nedenle dili değişmeyenler için Pinterest’in nasıl Türkçe yapılabileceğini anlatacağım. 

Pinterest'i nasıl Türkçe yaparsınız?

Pinterest nasil turkce yapilir

Ana sayfaya geldiğiniz zaman Pinterest Türkçe olmadıysa o zaman sağ üst köşedeki resminizin olduğu yere tıklayın. Ardından da “settings” butonuna tıklayın. Settings dediğiniz zaman karşınıza tüm ayarlar çıkar. Orada “language” seçeneğini bulun ve oradan Türkçe seçeneğini seçin. 

Türkçe Pinterest’i nasıl buldunuz? Eksikleri var mı? Yoksa tam istediğiniz gibi mi olmuş? 

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top