0
LG’nin popüler telefonu G2’ye Android 4.4 Kit Kat geldi. Güney Kore merkezli teknoloji şirketi LG, 2013 yılında piyasaya sunduğu en popüler telefonu LG’ye Android 4.4 Kit Kat’ı adeta bir ödül gibi sunuyor. 

LG G2 Android 4.4 Kit Kat Güncellemesi

Güney Koreli şirket şu an için güncellemeyi sadece Güney Kore’de sunuyor. 637.39 MB boyutundaki güncelleme ilerleyen zamanlarda çevre ülkelere doğru dağılmaya başlanacak. Bu dağılma sürecinin 6 ay kadar bir zaman alacağı söyleniyor. Peki, LG G2 için Android 4.4 Kit Kat Türkiye’de ne zaman yayınlanacak? LG G2 için Türkiye’ye güncelleme 2014’ün Nisan ya da Mayısında gelecek. Oldukça iyi özellikler sunan G2’ye Android 4.4 performans üzerine performans verecek. Ancak Google tarafından ufak tefek sorunlar giderilirse bu çok iyi olacak. 

LG’nin kullanıcılarına bir yeni yıl sürprizi yaptığını düşünüyoruz. Zira LG, G2 model telefonuna bu kadar yoğun ilgiyi beklemiyordu. 2013’ün en popüler telefonları arasına girmeyi başaran LG G2 2GB RAM, 10880 P Full HD çözünürlükte ekran, snapdragon 800 işlemci gibi müthiş özelliklere sahip. Ayrıca ara yüzü Samsung’dan daha kullanışlı olduğu için bu telefonun S4’ü öldürmesi gerekiyor. Ancak insanlar LG’ye Samsung’a baktığı gözlerle bakmıyorlar. Bu nedenle de Samsung daha fazla satıyor. 

4-5 ay beklemeye çekildikten sonra bizler de LG G2 cihazlarımıza Android 4.4 Kit Kat yükleyebileceğiz. Bakalım nasıl olacak?

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top