0
İlginç tasarımıyla merak uyandıran LG G Flex, iki farklı pazarda daha satılmaya başlandı. Hong Kong ve Singapur. Bu haberi ilgi çekici bulduk çünkü bu ülkemize yakın zamanda geleceğinin işareti olabilir. Henüz ülkemizideki satış tarihi ile ilgili bir açıklama olmasada yavaş yavaş pazarını genişleten G Flex, ülkemizde de yakın zamanda da satışına başlayacaktır. Dedikodular bu durumun bir ay içinde gerçekleşeceğinden bahsetselerde, farklı bir tarihte ortaya çıkabilir.

Esnek yapılı telefon

Samsung'un Galaxy Round'u ile birlikte türünün tek örneği olan G Flex, ayrıca ismindende anlaşacağı üzere esnek bir yapıya sahip. Baskıya dayanıklı, esneyen bir yapıya sahip oluşuyla ön plana çıkan telefon ayrıca hasarlar konusunda da kullanıcıların içine su serpiyor. Belli bir yükün altında kaldığında hasar görmeyen telefon, kalitesiylede herkesin ilgisini çekiyor.

lg g flex iki ülkede daha satışa çıktı

G Flex özellikleri;

  • Ekran: 6”, P Oled
  • İşlemci: 2.26GHz, dört çekirdek, Qualcomm Snapdragon 800
  • Grafik: Adreno 330
  • Hafıza: 32Gb dahili, maalesef microsd desteği yok
  • Kamera: 13 megapiksel
  • Batarya: 3500mAh

LG düz modellerden sıkılmış

En önemli özelliklerini verdiğimiz cihaz, üst düzey Android cihazlarda standart çıtasını yükseltmiş durumda. İlginç yapısıyla da fark yaratmayı başaran cihaz, bir çok insana yenilikçi bir fikir gibi gelsede, fiziksel yapısı yadırgayanlar, alışkanlığını bozamayacak olanlarda çok. LG'de bunu kabul etmiş durumda. Zira LG'den yapılan açıklamada ileri bir tarih verilerek, piyasanın bu tarihe kadar %40'ının kavisli ekran telefona sahip olacağı tahmin edilmiş. Bakalım ülkemize geldiğinde nasıl tepki görecek?

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top