0
Apple’ın son çıkan telefonlarından sonra analistler Apple’ın önümüzdeki yaz telefon piyasaya sürmeyeceğinin yönünde. Yani 2014’ün yazında hiçbir cihaz çıkmayacak. Ancak sonbahara doğru Apple yeni ürünlerini bizlere sunacak. Ayrıntılar haberimizde. 

iPhone 6 ve İOS 8 ne zaman çıkacak

Çin kaynaklı bir teknoloji sitesinde yazanlara göre Apple’ın son olarak çıkarttığı iPhone 5S ve 5C’den sonra 2014 yılının Ekim ayına kadar herhangi bir ürün çıkartmayacağı yazıyor. Bildiğiniz gibi Apple üretimini Çin’de yapıyor. Bu nedenle sitede yayınlanan haberin doğru olma payı yüksek. Birçok kişi her yıl birkaç farklı iPhone görmeye alışmışlardı, ancak Apple anlaşılan bu alışkanlığı ortadan kaldıracak. 

iPhone 6 çok farkı bir cep olacak! 

Apple’ın şu an üzerinde çalıştığı iPhone 6 eğimli bir cep olabilir. Gelen haberlere göre Apple’ın şu an farklı iki iPhone üzerinde çalıştığı söyleniyor. iPhone 6’nın özellikleri hakkında başka bir bilgi verilmese de firmanın hafıza tedarikçileriyle görüşmeye başladığı haberleri geliyor. 

İOS 8 ne zaman çıkacak? 

iPhone 6 ve İOS 8 ne zaman çıkacak

İOS 8 işletim sisteminin 2014’ün Eylül ayında gelmesi bekleniyor. İOS 8’in bir süre beta kalacağını da düşünürsek Ekim ayı gibi yeni iPhone’un geleceğini tahmin edebiliyoruz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top