0
2004 yılında piyasaya sürülen GTA Sa 9 yıl aradan geçmesine rağmen hala oynanıyor. Oyundan bir türlü bıkamıyoruz. Oynadıkça insanın daha çok oynayası geliyor. Oyunda görev yapmasanız bile şehirde gezmek de yetiyor. 

GTA SA Android İçin İndir

Kısa zaman önce İOS platformları için indirilmeye sunulan oyun şimdi de Android cihazlar için piyasaya sürüldü. Rockstar Games İOS için yayınlarken kısa zaman sonra Android’e de getireceğine dair söz vermişti ve sözünü tuttu. 

GTA Sa adeta baştan yaratılmış gibi. Oyunun PC versiyonundan daha güzel ve kaliteli grafikler sunan GTA SA’yı 6.99 dolar ödeyerek satın alabilirsiniz. Android için satın alacaksanız bu bağlantıyı kullanabilirsiniz. Eğer İOS için GTA SA indirmek isterseniz bu bağlantıdan faydalanabilirsiniz. İOS için 12 küsür TL’ye satılan oyunun fiyatı Android ile aynı sayılır. 

Oyun kontrolleri tamamen mobile uyarlanmış ve daha iyi hale getirilmiş. Ayrıca oyunu kontrollerini kullanıcılar kendilerine göre ayarlayabiliyorlar. Bu da oyunu daha rahat oynamalarına olanak tanıyor. 

Oyunun her şeyi çok iyi düşünülmüş. Bir de ücretsiz olarak indirilmeye sunulsa daha çok ilgi görebilirdi. PC’deki maceranıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Hem de daha kaliteli olarak. 

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top