0
Samsung’un en çok satan telefonu olarak ün yapan S3’e geçtiğimiz aylarda Android 4.3 güncellemesi gelmişti. Ancak sorun üzerine sorun çıkartan güncelleme şikayetler üzerine geri çekilmişti. Android 4.3 güncellemesi düzeltilen hatalarla tekrar geldi! 

Samsung Galaxy S3 Android 4.3 güncellemesi

Şu an hala Android 4.1.2 sürümünü kullanan Galaxy S3 bazı sorunlardan dolayı Android 4.2.2 güncellemesini alamıyordu. Bu nedenle 4.1.2’den 4.3’e geçmesine karar verildi. Ancak onda da sorunlar bitmedi. Samsung bir sürü şikayetin gelmesi nedeniyle güncellemeyi geri çekti. Güncellemeyi geri çektikten sonra yoğun bir çalışma gerçekleştiren Samsung şimdilerde Android 4.3 güncellemesini S3 için tekrar dağıtmaya başladı. 

Samsung’un yeniden S3 için verdiği Android 4.3 güncellemesinde yeni diyebileceğimiz herhangi bir özellik yok. Bu güncelleme sadece hataların düzeltilmesi yeniliğini getiriyor. Eminiz ki S3 kullanıcıları yaşadıkları hatalardan sonra buna şükredeceklerdir. 

ABD ve Avrupa’da verilmeye başlanan S3 güncellemesi Türkiye için ne zaman yayınlanacak bilmiyoruz. Samsung’dan bir açıklama gelmedi. Zamanı da pek önemli değil. İlk geldiği zaman yaşattığı sorunları bir daha yaşatmasın bu yeterlidir.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top