0
Dünyada akıllı cep piyasası her geçen gün gelişmekte, ancak kullanıcılarına bu gelişmelere rağmen yeterli pil performansı sunamamaktalar. Bazı akıllı cepler haricinde birçok akıllı cebin şarjı bir günü bile çıkarmıyor. Tabi Wİ-Fİ, 3G, parlaklık gibi konulardan fedakarlık yaparsanız bir günü çıkartabilirsiniz, ancak yine de çok az olduğu konusunda birçok kişi hemfikir. 

Sizlere şarj performansı en iyi akıllı cihazları sıraladık. Eğer en çok performansı elde etmek istiyorsanız bu akıllı cihazları tercih etmenizi tavsiye ediyoruz. 

Sizlere önereceğimiz ilk akıllı telefon Lenovo P780. Bu akıllı cep oldukça yüksek özelliklere sahip. Bu yüksek özelliklere sahip olmasına rağmen pil performansı oldukça iyi. 

Lenovo P780

İkinci akıllı cebimiz Sony Xperia C. Telefon 5 inçlik ekranına, yüksek performansına rağmen oldukça iyi pil ömrü sunuyor. 

Xperia C

Diğer bir akıllı cihazımız Oppo N1. Bu cihaz 5.9 inçlik phablet gibi bir ekrana sahip olmasına rağmen oldukça iyi şarj süresi sunuyor. Gücünü 3610 mAh bataryadan alıyor. 

Oppo N1 Özellikleri

Size uzun batarya süresi sunan telefonlardan bir tanesi de Sony Xperia E. Cihazın 1530 mAh bataryası var. Bu kadar az değere sahip bir batarya nasıl oluyor da uzun zaman şarj ömrü sunuyor diye sorabilirsiniz. Telefonun diğer özellikleri biraz kısıtlı. Örneğin ekran 3.5 inç. Performansı da abartılacak derecede olmadığı için şarj süresinde sıkıntı olmuyor. 

Xperia E

HTC One Max da şarj konusunda diğer akıllı cepler gibi sorun çıkartmıyor. Cihazın 3300 mAh bataryaya sahip olması şarj sorununu ortadan kaldırıyor. 

HTC One Max

LG’nin eğimli telefonu G Flex de batarya konusunda size sorun çıkartmayacak. Şu an piyasaya sürülmedi, ancak kısa zamanda tüm pazarları kaplayacaktır. 

LG G Flex

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top