2
AC 4 Black Flag’de “Catch James Kidd” bölümü geçilmesi en zor olan bölümlerden bir tanesidir. Bu bölümde engellemeniz gereken şey James Kidd’in askerlerin yanındaki adamı öldürmemesidir. Onu öldürmeye gidiyor. Siz de onu durdurmaya çalışıyorsunuz. Onu mutlaka durduracaksınız.

assassin's creed 4 black flag catch james kidd bölümü geçmek

James Kidd’i nasıl durdurursunuz? 

Onu yakalamak yetmiyor. Ben bu bölümdeyken James Kidd’i yakalıyor, hatta onu geçiyordum bile. Ancak önüne çıkıyordum. Beni bir hamlede geçiyordu ve adamı öldürüyordu. Onu yakalamak için çok fazla vaktiniz yok. Çatılardan kaçıyor ve o adamı öldürüyor. O zaman bölümü geçemiyorsunuz. James Kidd kaçarken sizin onu yakalayamamanız için sis bombası atıyor. Siz de aynısını yapacaksınız. Sis bombanızı atarken James Kidd arkanızda olsun ve çok yakınınızda, önünüzde de birkaç kırmızı kıyafetli asker olsun. Sis bombasını attığınız için askerler sizi ve arkanızda bulunan James Kidd’i yakalamak isteyecek. Bu sefer askerler James Kidd’in üzerine atlayacak ve onu durduracak. Bölüm bu şekilde geçilir.

assassin's creed 4 black flag catch james kidd bölümü geçmek

Bu bölümde yapmanız gereken diğer görevler nelerdir? 

Bölümü geçerken en az 4 tane askeri sis bombası atarak öldüreceksiniz. Görev listenizde zaten bu yazıyor. Sis bombasını ortalarına atacaksınız ve sonra hepsini öldüreceksiniz. Bundan başka iki tane de çatılarda bulunan tüfekli bekçileri öldürmeniz gerekiyor. Bu iki ekstra görevi yapmasanız da oluyor, ancak yapsanız daha iyi. Sizin birinci göreviniz James Kidd’i sis bombasıyla durdurmak. 

İyi oyunlar dileriz. Herhangi bir sorunda yorum atarak bizlere ulaşabilirsiniz. 

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top