0
Facebook gibi olmadı, borsada yükselmeye başladı. Twitter'ın başına bir çok kişinin korktuğu şey gelmedi Twitter'ın hisse senetleri bir günde %73 değer kazandı. Twitter daha da büyüdü. Bildiğiniz gibi Facebook halka arz edilir edilmez, yaşanan problemlerden dolayı dibe vurmuş ve içerde işler iyice kızışmıştı. Aynı durumun Twitter'ın da başına geleceğinden şüphe duyanlar, ilk günden sonra derin bir nefes aldı.

Twitter hisseleri değerleniyor

Twitter'ın hisse senetleri sadece 1 gün içinde %73 oranında değer kazandı. Bu artışla birlikte Twitter, 30 milyar dolarlık bir piyasa değerine erişti. Bu durum yatırımcıları daha da teşvik edecektir. Bu sayede Twitter'ın hisseleri katlanarak büyümeye devam edecektir. Gelişmeleri takip edeceğiz.

Twitter hala zarar ediyor

Borsaya açılma hususuna en çok ihtiyacı olan şirketlerden biri Twitterdı. Çünkü her geçen sene zararı katlanarak büyümeye devam ediyor. Yapılan açıklamalara göre Twitter'ın daha kar edemediği ve zararının her geçen gün büyüdüğü yönünde. Bu nedenle Twitter'ın başarılı bir şekilde halka arz edilmesi gerekiyordu.

Yatırımcılar Twitter'ın zararından çekinmedi

134 milyon dolar zarar eden ve zararı her geçen sene büyüyen bir şirketin hisse senetlerine büyük ilgi oldu. Twitter'ın hisse senetleri bir günde %73 oranında büyüdü. Yatırımcıların zararı giderek büyüyen ve son zamanlarda boşa yatırım yapan bir sosyal ağa güvenmesi ise bazı çevreleri şaşırttı. Bildiğiniz gibi Twitter'ın büyük yatırım yaptığı Music hizmetinin kapanacağı konuşuluyor. Son zamanlarda gerçekleşen Twitter'ın en büyük boş yatırımı olarak görülen Twitter Music, yatırımcıların umrdunda değil.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top