0
Sony’nin yeni oyun konsolu kısa süre önce Amerika’da satışa sunuldu. Amerika’da erkenden satışa sunulan PS 4 Sony’e büyük başarı sağladı. Çünkü rakibi Microsoft henüz yen, Xbox’ını piyasaya sürmemişti. Bu nedenle PS 4’e ilgi oldukça büyük oldu. Ancak PS 4’ün erkenden piyasaya sürülmesi Sony’e bazı dezavantajlar getirdi. 


Kırmızı ışık hatası az önce konusunu açtığımız dezavantajlar arasında yer alıyor. Kırmızı ışık sorununun ardından PS 4’te ortaya çıkabilecek başka hatalar olduğu zaman bu hataların nasıl düzeltilebileceği konusu merak edilmeye başlandı. Bu merak konusu üzerine İFixit ekibi PS 4’ü parçalarına ayırdı ve ne kadar kolay tamir edilip edilmeyeceğini araştırmaya başladı. İFixit ekibi bildiğiniz gibi teknolojik aletlerin ne kadar kolay tamir edilip edilmeyeceğine puan veriyor. İFixit ekibinden 10 üzerinden 8 almayaı başaran PS 4 hakkında ekibin söyledikleri şu şekilde. 



İFixit’e göre PS 4’ün HDMI çıkışı kolay bozulabilir. Bu nedenle kullanıcılar HDMI çıkışına çok dikkat etmeliler. Bunun yanında İFixit cihazın fanını temizlemenin çok zor olduğunu, cihazın içini açarken çok dikkatli olunması gerektiğini söyledi. Ayrıca İFixit cihazın keskin hatlarının parmaklara zarar verebileceğini de ekledi. 

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top