0
Line'ın hızla büyümesi rakiplerini endişelendiriyor. Japonya'da ortaya çıkan Line, 300 milyon kayıtlı kullanıya ulaşmış durumda. İnternet üzerinden ücretsiz mesajlaşma hizmeti veren ve en çok kullanılan rakibi WhatsApp'ın ise 350 milyon kullanıcısı bulunuyor. Line son beş ayda kullanıcı sayısını 100 milyon arttırarak büyük bir başarıya imza attı.

WhatsApp popülerliğini yitiriyor

Neredesye bütün platformlarda internet üzerinden ücretsiz mesajlaşma hizmeti veren WhatsApp özellikle Android platformunda ücretli abonelik dönemine geçtiği için çok sayıda kişi tarafından eleştirilmişti. Bu durum şimdiye kadar WhatsApp'ı olumsuz yönde etkilememişti; fakat rakipleri güçlendikçe işler değişmeye başladı. Özellikle rakiplerinin mesajlaşma imkanının yanında sesli arama özelliklerinin de bulunması WhatsApp'ı zor duruma sokuyor.

line 300 milyon kullanıcı

Line gelişmeeye devam ediyor

Her geçen gün kullanıcı sayısını arttıran Line Japonya'daki doğal felaketler sonucu yaşanan telefon kesintilerinden doğdu. İnsanlara hızlı bir şekilde irtibat kurma imkanı veren Line insanlar tarafından tarzı ve özellikleriyle sevildi. Kısa zaman içinde 300 milyon kullanıcıya ulaşmayı başaran Line, sadece Japonya'da değil bütün dünyada kullanılıyor.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top