0
HTC yeni modellerinin tanıtımını gerçekleştirdi. HTC, Android işletim sistemiyle çalışan 4 yeni modelini tanıttı. Bu modeller, Desire serisi olarak tanıtıldı ve isimler şu şekilde; Desire 700, Desire 601, Desire 501, Desire 300. HTC bu telefonları giriş ve orta seviye olarak betimledi, zaten özelliklerine baktığınızda giriş ve orta seviye olduğu anlaşılıyor. Ama önemli olan fiyat performans dengesi...

htc desire modelleri teknik detaylar ve fiyat

Farklı modeller aynı özellikler

HTC'nin bu modellere neden farklı isim verdiğini anlamadık. Çünkü birbirlerine benziyorlar. Ürün seçeneklerini çoğaltmak adına böyle bir girişim olabilir. Orta düzey olanlar kendi arasında giriş düzeyinde olanlar kendi arasında özellik bakımından hemen hemen birbirinin kopyası iken görünüş bakımından ufak değişiklikler göze çarpıyor. Bu nedenle, HTC'nin neden bu cihazlar ayrı isimlerle yayınladığını anlamadık. Muhtemeler görünüş ve fiziksel özellik farklılarından kaynaklı bir strateji. HTC'nin yeni Desire serisi özelliklerine kısaca bir göz atalım.

Desire 601 ve Desire 700 model özellikleri

  • İşlemci: 1.2 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon S4
  • Simkart: Çift simkart
  • Ram: 1Gb ram
  • Dahili bellek: 8Gb
  • Ekran: 5”, 960x540
  • Kamera: 8 Megapiksel arka kamera, 2.1 mekapiksel ön kamera
Temel teknik özelliklerin hemen hemen aynı olmasına rağmen ufak görünüş ve boyut farklılıklarıyla bu iji cihaz birbirinden ayrılıyor. Diğerlerinin özelliklerini fazla kurcalamadan hemen fiyatları verelim istiyoruz.

HTC'nin yeni modellerinin fiyatları

Desire 700 470 dolar, Desire 601 370 dolar, Desire 501 330 dolar, Desire 300 ise 270 dolar. Fiyatlar bu şekilde açıklandı; ama bunların genel fiyatlar olduğunu söyleyelim. Hangi ülkede ne zaman piyasaya sürüleceği belli değil. Diğer ülkelere göre, bizim ülkemizde fiyatların yüksek olduğunu düşünürsek, bu fiyatlar bizi aldatabilir.  

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top