0
Mobil platformlar günden güne gelişme gösteriyor. Her geçen gün daha üstün özelliklere sahip cihazlar üretiliyor. Bu özellikleri oyunlarla destekleyen yapımcılar cihazı satın alanların daha iyi vakit geçirmeleri ve aynı zamanda daha iyi deneyimler yaşamalarını sağlıyorlar. Bu defa mobil cihazların yüksek özelliklerine destekleyici nitelikte gelen oyun GTA Sanandreas oldu. PC’de oynamaya doyamadığımız oyun kısa zaman sonra ücretsiz olarak Google Play, App Store ve Windows Phhone Market Place’de yerini alacak! 

gta mobil platformda

Bundan önce GTA Vice Cty, GTA 3 gibi oyunları mobil cihazlarda oynamışsınızdır. Oldukça beğenilen oyunlar beğenilerek mobil platformda oynanıyor. PC’de ne yaparsanız yapın, aynılarını akıllı cihazınızda da yapabiliyorsunuz. Yani oyun o kadar ayrıntılı bir şekilde tasarlanmış olarak gelecek. 

Oyunun geliş tarihi hakkında herhangi bir resmi açıklama yok, ancak oyunun kesin olarak mobil platformlara geleceğini Rockstar Games açıkladı. Bakalım biz akıllı telefon kullanıcıları için nasıl bir deneyim olacak?

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top