0
Google'ın geliştirdiği Google Opinion Rewards sayesinde bundan sonra Google Play'den para
kazanmak mümkün. Nasıl diyenler yazımızı incelemeye devam etmeli. Google Opinion Rewards isimli uygulama Android sahiplerine para kazandırıyor. Google Opinion Rewards Google'ın resmi uygulaması ve sizden çok fazla Bir şey yapmanızı istemiyor. İşte detaylar.

Google'ın anket uygulaması

Google'ın Google Opinion Rewards Android anket uygulaması sayesinde Google'ın sorduğu sorualara cevap vererek para kazanabileceksini. Hemen teknik detayları verelim. Uygulama size sadece haftada bir kere sorular soruyor. Sorular her hafta değişiyor.

Google Opinion Rewards'da hangi sorular soruluyor?

Uygulama sizi tanımak için geliştirildi. Bunun için günlük alışkanlıklarınızı öğrenmek için bir kaç basit soru yer alıyor. Bildiğimiz standart anket sorularına benziyor. İşte sorulardan bazıları;
  • Ne sıklıkla online alışveriş yaparsınız?
  • En son hangi alışveriş merkezine gittiniz?
  • İnternetten en çok ne satın aldınız?
  • Ne sıklıkla seyehate çıkarsınız?
Gibi sorularla muhatap olacaksınız. Uygulamanın ve soruların amacı tamamen ticari. Sizi daha iyi tanıyan Google, müşterilerine sizlerle ilgili anket sonuçlarını gönderiyor. Bu sayede müşteriler, sizleri kendine çekmek için yeni sistemler geliştiriyor.

Ülkemizde kullanılmıyor

Google Opinion Rewards uygulaması maalesef ülkemizde kullanılmıyor. Sadece Amerika'daki kullanıcıların kullanımına sunulan uygulama yakın zaman içinde diğer ülkelerde kullanılabilir hale gelecektir. Özellikle ülkemizde kullanılabilmesi için, sorulara verdiğimiz cevapları isteyen şirketlerin Google'a başvurması gerekiyor. Yeterince müşterisi olduğunda ülkemiz içinde Google Opinion Rewards uygulaması kullanılabilir durumda olacak.

Kaç para kazandırıyor?

Google Opinion Rewards uygulaması anket başına 0.25$ kazandırıyor. Biriktirdiğiniz paraları ise Google Play'de harcayabiliyorsunuz. Kendinize istediğiniz bir uygulamayı satın alabilirsiniz. Özellikle bu kısmı ilginizi çekebilir. Bakalım ülkemizde ne zaman kullanılmaya başlayacak.



İncelemek isteyen ziyaretçilerimiz Google Play sayfasınızı ziyaret etsinler. Eğer Türkiye'de yaşıyorsanız uygulamanın telefonunuzla uyumlu olmadığını göreceksiniz. Bu uygulamanın ülkemizde kullanılabilir olmadığını gösteriyor.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top