1
Not: General Mobile Discovery sorunlarınızı bu bağlantıdan ulaşabileceğiniz grubumuza yazabilir ve üyelerimizden yardım isteyebilirsiniz. Sizin yapamadığınız ya da bilmediğiniz birçok şeyi üyelerimizden herhangi biri biliyor olabilir. Grubumuzun adı General Mobile Discovery Yardım Grubudur. Üyelik gönderdiğiniz zaman ilk fırsatta kabul edilirsiniz. Ayrıca diğer gruplardaki gibi gönderilerinizin onaylanmasına gerek yoktur. Yazdığınız gönderiler anında grupta yayınlanır ve o an gönderinizi gören herhangi bir üyemiz size anında yardımda bulunabilir. 
GM Discovery’nin garanti işlerine bakan Telpa aynı zamanda bizzat telefonun satışını da yapıyor. Telpa kısa zaman önce cihazın aksesuarlarını da satışa sunacağını açıkladı ve nihayet o gün geldi. Şu andan itibaren Telpa marketten GM Discovery kılıflarını satın alabilirsiniz. Telpa Markete bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz. 

General Mobile Discovery Telpa Marketten Kılıf Al

Telpa Markette bulunan kılıflar gayet güzel ve beğenilen ürünler, ancak yanında ekran koruyucu verilmiyor. Sayfayı inceledim, ancak kılıfların yanında herhangi bir aksesuar hediyesi göremedim. Fiyat normal, ama internetten de o fiyata bulabiliriz ve yanında en az 2 adet ekran koruyucu da alabiliriz. Ekstradan ekran koruyucuya para vermektense ekran koruyucuyla birlikte almak çok mantıklıdır. 

Telpa markette satılan silikon kılıflardan bir tanesi oldukça beğenimi kazandı. GM Discovery’nin meşhur renkli çiçeği kılıfa yansıtılmış. O renklerin beyaz kılıfta toplanması hoş bir görüntü oluşturmuş. Sizde yukarıda verdiğim linkten Telpa Markete ulaşabilirsiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. GM Discovery kılıfları Telpa Markette... Son zamanların en popüler telefonlarından biri olan GM Discovery'ye kılıf almak istiyorsanız, Telpa marketi gezmek isteyebilirsiniz.

    YanıtlaSil

 
tic
Top