0
Güncelleme: Beklenen güncelleme geldi 18.11.2013 http://www.10line.net/2013/11/gm-discoveryye-guncelleme-geldi.html

GM Discovery piyasaya çıkalı daha bir yıl bile olmadı. 3–5 ay içerisinde 3 yazılım güncellemesi alan GM Dİscovery 4. güncellemeye hazırlanıyor! 

General Mobile Discovery'ye Yeni Güncelleme Gelecek

Birçok Android cepte ve dünya markalarında bulunmayan özellikler GM Discovery’de bulunuyor. Görünüşe göre yeni gelecek olan güncellemeden sonra daha da değişik özellikler gelecek. Discovery 3. güncelleme ile birlikte “Sahke&Brush” özelliğini almıştı. Bu özellikle “home” tuşuna bastığımızda açık olan programları telefonu sallayarak kapatıyoruz. Hepsini teker teker kapatmaya gerek yok. Bunun yanında son güncelleme ile güç yönetimi, sistem ve ara yüzler iyileştirildi. Klavye güncellenerek hareketle yazma özelliği eklendi ve Türkçe sözlük geliştirildi. Durum çubuğuna güç kontrol kısa yolları eklendi, tuş kilidi aktif durumdayken durum çubuğunun indirilebilmesi sağlandı, mesaj yazma ara yüzü yenilenirken mesajlarda yer alan ikonlar yenilendi. Arama ara yüzündeki Türkçe desteği güncellenerek, tarayıcı ara yüzü iyileştirildi ve Choreme bookmark senkranizasyonu eklendi. Kamera ayarlarına kayıt yeri seçeneği, widgetlara dünya saati, müzik çalara ise M4A müzik formatı desteği eklendi. 

Yeni güncellemenin gelmesi uzun sürmeyecektir. Sanırım GMD’nin şikayet edilen onca tarafı yavaş yavaş yok olmaya başlayacak.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top