0
Kimi iddialara göre Galaxy S3 için yayınlanan Android 4.3 güncellemesi geri çekildi. Bildiğiniz gibi Samsung kısa zaman önce Galaxy S3 için Android 4.3 güncellemesini yayınlamıştı. Galaxy S3 sahipleri bu duruma çok sevinmişlerdi; ama sonuç vahim. Android 4.3 güncellemesi Galaxy S3 için hiçte iyi olmadı ve Galaxy S3'te bir sürü hata ortaya çıktı.

Galaxy S3 güncellemesi sorunları

Galaxy S3 için yayınlanan Android 4.3 güncellemesinde ne gibi sorunlar var? Özellikle İngilterede şikayetler artmaya başlayınca Samsung'un güncellemeyi geri çektiği konuşuluyor. Güncellemenin geri çekildiği resmi olarak açıklanmadı; ama çıkan söylentiler doğru olsa gerek; zira bu hatalarla telefonunuz mahvolabilir ve zaten kullanılamaz halde olacaktır.
  • Pil performansında inanılmaz düşüş
  • Bazı uygulamalarda kilitlenme problemi
  • Wi-fi bağlantı sorunları
  • Kasılmalar
  • Kilitlenme ve açılmama sorunu
galaxy s3 android 4.3 güncelleme sorunları

Bu ve bezeri problemler çok fazla kişi tarafından yaşanınca Samsung'un güncellemeyi geri çekmek zorunda kaldığı konuşuluyor. Zaten Samsung, kullanıcıların gözünde güncelleme açısından hiç iyi bir yerde durmuyor. Bir çok telefon, uzun süre önce çıkmalarına rağmen hala iyileştirme için güncelleme alabilmiş değil. Güncelleme hakkında detaylı bilgi için bizi takip etmeye devam edin.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top