0
Facebook son zamanlarda tasarım konusunun üstünde çok duruyor. Zira diğer sosyal ağlarla karşılaştırdığınız zaman kendisini üstün kılan en önemli özelliklerinin başında yine tasarımı geliyor; fakat mobil Facebook'un tasarımdan başka sorunlarıda yok değil. Özellikle performans konusunda kullanıcılara ciddi manada sıkıntılar yaşatan Facebook Mobil Android uygulamasında yakın zaman içinde ciddi değişiklikler olacak.

facebook android uygulaması güncellemesi

IOS tasarımına benzeyecek

Android için Facebook uygulamasının en sıkıntılı yanlarından biri performans konusunda başarısız olması. Hangi telefonda kullanırsanız kullanın, Facebook sıkıntılı bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Yavaş ve kasıntı bir uygulama Olan Facebook'un Android uygulamasında ciddi değişikliklere gidilecek. Yeni versiyonda bakın hangi konuların üstünde durulacak;

Android için Facebook uygulaması güncellemesi

  • Tasarım değişikliği
  • Performans geliştirme
Facebook'un Android uygulamasında bu iki konu üzerinde durulacak. Performans konusunun tasarım değişikliği ile halledilmesi düşünülüyor. Başarılı olur mu hep beraber göreceğiz. Tasarım ile ilgili bir diğer detay ise, Tasarımın IOS Facebook uygulamasına benzeyecek olması. Bir çok Android kullanıcısı, Android için Facebook uygulamasını yetersiz bulurken IOS için Facebook uygulamasının kusursuz olduğunu düşünüyor. Bakalım Facebook, Android uygulamasını da IOS versiyonu gibi popüler yapabilecek mi?

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top