0
format factory Format Factory özellikle hız konusunda ön plana çıkan bir video uzantısı değiştirme programıdır.
Önemli ücretsiz converterlar arasında yer alan Format Factory basit kullanıcı arayüzüyle de bizlerin dikkatini çekiyor. Format Factory ses dosyalarını, video dosyalarını ve resim dosyalarını kendi içlerinde başka bir formata dönüştürebilmektedir.

Hızlı convert edin

Özellikle hızlı bir şekilde dönüştürme yapabileceğiniz Format Factory, uzun süren formatlarda sizi sıkıntıdan kurtaracaktır. Bildiğiniz gibi ripleme o kadarda kolay bir durum değildir. Bu nedenle hızlı bir program arıyor olabilirsiniz. Bununla birlikte yine uzun süren formatlarda, format bittikten sonra kapatma seçeneğiyle bilgisayarınızın başında formatın bitmesini beklemek zorunda değilsiniz.

Farklı arayüzler

Format Factory içinde yer alan farklı arayüz seçenekleri sayesinde ondan hiç sıkılmayacaksınız. Bir arayüz hoşunuza gitmediyse başka biriyle değiştirebilir ve programa görünüm kazandırabilirsiniz.

Arşiv yapma

Format Factory içinde yer alan arşivleme seçeneği sayesinde dosyalarınızı ISO şeklinde sıkıştırabilir ve arşivleyebilirsiniz. Daha da sıkıştırmak istiyorsanız CSO şeklinde arşivleyerek daha da sıkışık şekilde yedekleyebilirsiniz.

format factory

Format Factory kurulumu

Format Factory'nin ücretsiz oluşu nedeniyle kurulum aşamasında sizden farklı program ve araçları kurmanızı isteyebilir. Bu size kalmış bir durumdur. Tamamen reklam amaçlı bu uygulamadan basit bir tıkla kurtulabilirsiniz.

Format Factory diğer özellikler

  • Popüler uzantıları kullanır
  • Hasar görmüş video ve ses dosyalarını onarır
  • Formattan sonra dosya boyutlarını küçültme imkanı sunar
  • Resimlerde bir sürü seçenek
  • DVD Ripleme özelliği
  • Video kesme
Format Factory'yi kullanmak isteyenler internet sitesini ziyaret etmeliler; http://www.pcfreetime.com/

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top