0
any video converterEğer hala Any Video Converterla tanışmadıysanız ücretsiz bir programın nasıl profesyonel işlerde
kullanılabileceğini bilmiyorsunuz demektir. En iyi ücretsiz converter programlarından biri olan Any Video Converter diğer bir çok özelliğiyle de göz dolduruyor.

Basit arayüz

Kullanıcı dostu arayüzü ile özellikle ev kullanıcılarına hitap eden Any Video Converter tam da ev kullanıcılarına özgü özellikleriyle de ilgi çekiyor. Türkçe oluşu ve basit kullanımı, hemen hemen herkesin bu programı zorlanmadan kullanabileceği anlamına geliyor. Formta gurpları sayesinde de videoyu nerede kullanacağınızı bilirseniz hangi formata dönüştürebileceğinize hiç bir bilginiz olmadan bile karar verebilirsiniz.

Bir çok formatı kullanabilirsiniz

Any Video Converter, dünya üzerinde kullanılan bütün genel formatları tanıyabilir ve istediğiniz herhangi bir uzantıyı diğer bir uzantuıya çevirmenize izin verir. Özellikle cihaz cihaz belirlediği formatlar sayesinde hızlı bir şekilde videolarınızı dönüştürebileceğiniz Any Video Converter sayesinde başka bir programa ve araca ihtiyaç duymayacaksınız.

Watermark ve altyazı özelliği

Any Video Converter'ın videoya logo ve altyazı ekleme özelliğiyle daha kullanışlı hale geldiğinden emin olabilirsiniz. Videonuzu başka bir formata dönüştürmeden önce, isterseniz bir logunuzu videonun istediğiniz bir yerine ekleyebilir ve yine isterseniz bir altyazıyı dosyadan yükleyip tam sekronize şekilde videonuza ekleyebilirsiniz.
any video converter

Video düzenleme seçenekleri

Formatlayacağınız videonuzun fiziksel özelliklerini de değiştirmek isteyenler için harika seçenekler sunan Any Video Converter, videonuzun boyunu küçültmenize yardım ediyor. Video yüksekliği ve genişliğinin yanında ses özelliklerini de istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Videoyu kesme kırpma gibi özellikleriyle de ön plana çıkan Any Video Converter, bütün bu ayarları basit bir şekilde yapmanıza olanak tanıyor.

Youtube'tan video indirme

Dünyanın en popüler video upload sitelerinden Youtube'tan direk olarak video indirme özelliği sayesinde bir çok kullanıcıyı cezbeden program, aynı zamanda indirdiğiniz videoyu ses dosyasına çevirmenize de imkan veriyor. Bu sayede bir çok kullanıcı kendine mp3 arşivi yapabiliyor.
Any Video Converter'ı denemek isteyenler, internet sitesiniz ziayer etmeliler; http://www.any-video-converter.com/

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top