0
freez ekran kaydetme aracı
Ekran kaydı almak isteyen ve bunu, sesle çok kaliteli bir şekilde yapmak isteyenlerin ücretsiz şekilde yapabileceği bir program Freez... Program basit olmasının yanında alternatiflerine göre daha çeşitli format tipleri sunduğundan ön plana çıkıyor.

Birden fazla format

Freez ile ekran kaydı alırken videolarınızı AVI, Microsoft Video 1, MPEG-4, DivX gibi formatlarda da kayıt yapabilirsiniz. Bu özelliği sayesinde daha sonra videonuzu dönüştürmek isterseniz kendi belirlediğiniz şekilde yapabilirsiniz. Diğer ekran kayıt programları genelde AVI ile kayıt yapmaktadır. Bu nedenle Freez ön plana çıkmaktadır. Yüksek boyutlu bir video kaydettikten sonra sitemizde tanıtımını yaptığımız şu programlarla format değiştirebilir ve boyut küçültebilirsiniz;

Ses kaydetme özelliği

Freez'i ön plana çıkaran bir diğer özelliği ise sesleri değişik formatlarda ve değişik kaynaklardan kaydedebilmesi. Örneğin ses kaydı için PCM, ADPCM, MP3, OGG gibi farklı format tiplerinden birini seçebilirsiniz. Bu sayede ses kalitesinide kendiniz belirleyebilirsiniz. Ayrıca bilgisayarın sesleriyle birlikte mikrofon seslerinide kaydeden program, daha kaliteli sunumlar hazırlamanıza yardım edecektir.

freez ekran kaydetme aracı

Başlat devam et butonları

Freez ile video kaydı yaparken, ara vermek zorunda kaldığınızda, videonuza son vermek zorunda değilsiniz. Durdurup, işiniz bittikten sonra kayda devam edebileceğini Freez ile çok güzel çalışmalar ortaya koyacağınızdan eminiz.

Ekranın istediğini kısmına odaklanın

Freez ile ekranın istediğiniz bölümüne odaklanabilir, isterseniz bütün ekran yerine sadece oranın videosunu kaydedebilirsiniz. Bu sunum yapmak için size çok önemli bir avantaj sağlar. Bir çok kişide bu yöntem ile sunum yapmaktadır.

Freez sunum yapmak isteyenler internet sitesini ziyaret etmeliler; http://www.smallvideosoft.com/screen-video-capture/

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top