0
turbo android yarış oyunu

Bu yazı serimizde Android platformundaki en iyi yarış oyunlarını değerlendireceğiz. Birkaç kategoride değerlendireceğimiz bu yarış oyunlarının tanıtımını yapacağız. İlk olarak Turbo Racing League ile başlıyoruz. Turbo Racing League'in birde sinema filmi var. Animasyon film, yakın geçmişte vizyondaydı. Bu Android oyunuda gayet popüler.

İndirme sıkıntısı

Google Play yorumlarına biraz göz atacak olursak, bir çok kişinin indirme sıkıntısı çektiğini söyleyebiliriz; ama üzülerek söylemeliyim ki bu yorumların çoğunu çokta fazla dikkate almayın. Zira bir animasyon karakterinin izleyici kitlesinin yaptığı bu yorumlar pekte gerçeği yansıtmayabilir. Zaten Google playda yeralmış bir oyunun indirilmemesi gibi bir durum çok nadir meydana gelir sanırım.

turbo android yarış oyunu

Turbo Racing League çok popüler...

Turbo Racing League'in 20 milyon indirmeyi geçtiğini söylersek popülerliği hakkında hemen fikir edinebilirsiniz sanırım. İnternet sitesinde verilen bilgiye göre Turbo Racing League 20 milyon indirme sınırını geçti ve sayı artmaya devam ediyor. Google Play sayfasında ise yine 10 – 50 milyon arasında bir sayısı gösteriliyor.

Turbo Racing League dosya boyutu

Android için Turbo Racing League 'de maalesef dosya boyutu belirtilmemiş. Google Play sayfasına baktığımız zaman “cihaza göre değişir” şeklinde bir uyarı görüyoruz. Oyunun iOS versiyonuna baktığımızda ise 50 Mb olarak karşımıza çıkıyor. Bizde Turbo Racing League dosya boyutu için 50 Mb diyebiliriz. Fakat Turbo Racing League 'in Windoes Phone versiyonunu incelediğimzide ise 35 Mb bir dosya boyutuna sahip olduğunu görüyoruz. Android için ne diyeceğimizi şaşırdık.

turbo android yarış oyunu

Turbo Racing League özellikler

  • Sezgisel dokunmatik ekran kontrolü
  • 9 farklı yarış aracı
  • Bonus domatesler için günlük yarışlar
  • Farklı özellikteki yaışlar; zaman yarışı ve yakıt durumu yarışı gibi
  • Aracını geliştirme imkanı
  • Yarış kaydetme imkanı
  • Sosyal medya ile bağlantı özelliği
  • Lidelik için yarışın

Yarış kaydetme ve paylaşma

Özelliklere göz attığımıda yarışınızı kaydetme imkanının olmsı gözümüze çarpıyor. Yarışı kaydedip daha sonra izleyebilir ve istediğinizle paylaşabilirsiniz. Bu özellik gerçekten harika ve ilgi çekci; fakat çok iyi bir cihazda kullanılması gerekiyor. Yoksa kasmalar yapacaktır.

Sosyal medya bağlantıları

Sosyal medya bağlantıları, şu zamanın bütün oyunlarında mevcut gibi. Bazıları sosyal medya bağlantınız olmadan oynanmıyor bile. Bu nedenle Turbo Racing League için bu özellik bir artı değil; fakat olmasıda güzel olmuş. Bu sayede içeriğinizi herkesle paylaşabileceksiniz.

Aracını dizayn et

Binlerce performans dizayn kombinasyonundan birini deneyip aracını istediğin gibi tasarlayabilir ve yarışlara hazırlayabilirsiniz. Kabuk yükseltme, boyama gibi özelliklerin olduğu oyunda çok eğleneceğinizden eminiz.


İlgili - Turbo, Google Play Turbo

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top