0
Fun Monster Truck Race 2 ile hızın keyfine varacaksınız. Bir önceki tanıtım yazımızda yer alan Hill Climb Racing Android oyunun benzeri niteliğinde ama içerik biraz farklı. Oyunlar yapı olarak benzesede farklı zevkler alacağınızdan emin olabilirsiniz. Fun Monster Truck Race 2 'de 90'lı yıllarda televizyonlarda sık sık gördüğümüz dev tekerlekli kamyonetlerle yarışıyorsunuz. Bir çok insan bu kamyonetlerin tutkunu olmuştur.

Oyun içeriği

Monster Truck dediğimiz bu devasa tekerlekli kamyonetleri yıkmadan yolumuza devam etmeliyiz. Yolda elbette kamyonetin yıkılmasına neden olacak engeller ve yükseltiler mevcut. Tıpkı Hill Climb Racing oyununda olduğu gibi Fun Monster Truck Race 2 oyununda da gaz ve fren var ve dengeyi bunlarla sağlıyoruz. Eğer dengeyi kaybedersek duruma göre gaz ay da frene basıp dengeyi sağlıyoruz.


Hızlı bir oyun

Fun Monster Truck Race 2 ile hızın keyfini süreceksiniz. Oyun içinde gayet hızlı bir kamyonete sahip olacaksınız. Hızlı olması nedeniyle denge kontrolü biraz zor oluyor. Bu açıdan dikkat etmelisiniz.

Benzine dikkat

Alternatiflerinde olduğu gibi Fun Monster Truck Race 2 Android oyununda da benzini idareli kullanmalısınız. Yolda akarşınıza çıkan benzinleri almalısınız. Bu sizin daha uzun mesafe gitmenizi sağlayacaktır. Monster Truck tipi kamyonetlerin çok fazla yakıt ihtiyacı olduğunu asla unutmayın.

Kullanıcı yorumları

Fun Monster Truck Race 2 hakkında ülkemizden pek iç açıcı yorumlar yapılmamış. Yine yorum yapanların yaş ortalamasını düşünerek haraket etmek gerekiyor. Yaş ortalamasına değinmeden geçmiyoruz; çünkü yorumlarına durduk yere küfür eklemek akıl karı bir iş değildir. Bu nedenle yorum yapanların tımarhanelik olduğunu düşünmemek için çocuk olduğunu düşünüyoruz. (Laf sokmadan edemedim)

Oyunu denemek isteyenler iyice bir araştırıp, GooglePlay Sayfası'ndan oynayabilirler.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top