0
Xperia Z1'den sonra yakın zaman içinde Mini versiyonun çıkacağı en çok konuşulanlardandı. Diğer markaların Mini modellerinin çok tutmasıyla birlikte Sony'nin Mini pazarından payını almaması düşünülecek bir durum değil. Xperia Mini diğer adıyla Xperia Z1S çok yakında bizlerle olacak. Hemen ortaya atılan iddialara bakalım.

xperia z1s xperia mini

Xperia Z1'in Mini modeli geliyor

Bir çok kişiye göre bahsi geçen ve internete sızdırılan telefon Xperia Z1'in küçük versiyonu, Xperia Mini ya da Zperia Z1S... Bildiğiniz gibi Samsung ile başlayan Mini model çılgınlığı diğer firmalara da sıçradı. Fikir tuttu ve bütün şirketler zaman içinde bundan yararlanacak. Sony'nin de yararlanmak istemesi bizçe çok normal ve bu ilk iddiayı oldukça destekliyor. Peki ikinci iddia ne?

Amerikaya özel başka Xperia Z1

Ortaya atılan ve internette görüntüleri yayınlanan bu Xperia Z1 benzeri telefonun Ameirkaya özel olarak hazırlanmış, kısıtlanmış bir Xperia Z1 olduğu. Bu görüntü, Tmobile için hazırlanmış bir Xperia Z1 olabilir. Eğer bu iddialar doğruysa telefon Amerikaya başka bir isimle girecek. İki iddia da bu şekilde, şimdilik başka bir detay yok. Açıklamalar resmi değil. Yakın zaman içinde Sony, detaylı bir açıklama yapar ve telefonu tanıtır. Beklemedeyiz.

Yorum Gönder

 
tic
Top